Cahit Varol Uğradığı Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaşamını Yitirdi

Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığında Çalışan Cahit Varol (47), Göğsünden Aldığı Bıçak Darbesi Sonrası Ağır Yaralanarak Hayatını Kaybetti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediye Personeli Cahit Varol Uğradığı Bıçaklı Saldırı Sonucu Yaşamını Yitirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Personeli  Eski Erenli Belediye Başkanı İrfan Varol'un Yiğeni Cahit Varol (47)  Akşam 20.00 - 20.30 saatleri  arası  Malatya Büyükşehir Belediyesi Otoparkında uğradığı  bıçaklı  saldırı  sonucu  ağır  yaralanarak  kaldırıldığı  hastanede  yaşamını yitirdi.

Görgü tanıklarının İddiasına göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatyapark AVM arasında bulunan otoparkta park halindeki bir aracın arka kısmında kanlar içerisinde yerde yatan bir kişiyi gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi ve yaralı Cahit Varol'a sağlık ekipleri acil müdahale etti.  Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Cahit Varol'un (47)  göğüs bölgesinden bıçaklandığını tespit etti. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Varol,  burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın şüphelisini araştıran Asayiş Şubesi ekipleri, özel bir hastaneye bıçak yaralanması sonucu giden 17 yaşındaki Z.A. adlı şahsı soruşturması sonucunda, olayın failinin Z.A. olduğu ve olay esnasında boğuşma sırasında yaralandığı belirlendi. Z.A. gözaltına alınarak Çocuk Polisine teslim edildi.

Cumhuriyet savcısının incelemelerde bulunduğu olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatılırken, Varol’un cenazesi Malatya Adli tıp morguna kaldırıldı. Uzun süredir tanıdığımız rahmetli Cahit Varol'u (47) kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN