Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bulut'tan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, MKYK Üyesi Cafer Çongar, 2008 Yılında Büyük Birlik Malatya İl Başkanlığını Yapan Sedat Alataş, MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Sivas Kangal İlçe Başkanı Turan Sığırcı, BBP Sivas Eski İl Genel Meclis Üyesi, Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Malatya Alperenler İl Başkanı Yalçın Arıcık ile Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(BBP) Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçesinin kongresi nedeniyle Malatya’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Anadolu Basın Birliğini Ziyaret ederek bazı açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Uğur Bulut, Battalgazi İlçemizin kongresini yapmak için Malatya’da bulunmaktayız. Yeşilyurt İlçemizin kongresini daha önce yaparak bugünde Battalgazi İlçemizin kongresini yaptık, Allah nasip ederse Mart ayında Malatya İl Kongremizi yapacağız dedi. Yapılan bu kongremiz Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, 2023 yılında yapılacak seçimlerde kendi partimizin amblemiyle seçimlere gireceğini dile getirdi. Halkımızın Büyük Birlik Partisine büyük bir desteklerinin olduğunu görüyoruz ve buda bizleri memnun etmektedir. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman halkımızın içinde olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bulut, Bizler her zaman halkımızın içinde olduk ve her kardeşimizin derdine derman olduk ve ayaklarına kadar gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Önce kendi halkına değer vereceksin ki halkımızda yanımızda olsun.

Büyük Birlik Partisi Olarak halkımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz ve yardımcı oluyoruz. Bu halk seni bir yere getiriyorsa, sen dönüp halkına sahip çıkacaksın ve destek olacaksın. Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak her zaman halkımızın içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizler İllerimizi geziyoruz ve ziyaretlerde bulunuyoruz halkımızın içindeyiz ve sorunlarının olduğunu biliyoruz. Bizlerde Büyük Birlik Partisi Olarak bu sorunları çözmek için çaba gösteriyoruz.

Dünyada bir krizin olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Tabi ki vatandaşlarımız kendi yaşadığı Ülkesinde ki sıkıntıları bilir ve her zaman halkımızda haklıdır. Hepimizin bildiği kadar 2019-2020 Yılında yaşanan sıkıntıları hep birlikte gördük ve görmeye devam ediyoruz. Bu yıllarda Ülkemizde yaşanan Depremler, Sel Afetleri, Orman Yangınları, Koronavirüs ve yine ekonomik krizler vatandaşlarımızı sıkıntıya sokmuştur. Allah’ın izniyle bu sıkıntıları hep birlikte çözmeye çalışacağız.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Partimizin kurucu lideri şehit merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda, yolumuza devam ediyoruz. Sayın genel başkanımız Mustafa Destici’nin talimatıyla parti çalışmalarımız devam ediyor ve halkımızla birlik içinde oluyoruz ve olmaya deva edeceğiz. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Bizler bugün Malatya’da bulanmaktan gurur duyuyoruz ve Malatyalı hemşerilerimizle birlikteyiz. Bizler heyet olarak bu günde Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek basın mensubu kardeşlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Basınımızın zor şartlarda çalıştıklarını biliyoruz ve ilgileniyoruz. Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve partim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin birliği ve geleceği için hep birlikte çalışacağız ve çalışmalıyız. Bugün Malatya Battalgazi İlçemizin kongresinde bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, MKYK Üyesi Cafer Çongar, 2008 Yılında Büyük Birlik Malatya İl Başkanlığını Yapan Sedat Alataş, MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Sivas Kangal İlçe Başkanı Turan Sığırcı, BBP Sivas Eski İl Genel Meclis Üyesi olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz dedi. Başkan Dağ, Battalgazi kongresi için Malatya’mıza gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Başkanımızı ve misafirlere bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Ülkemizin geleceği, birliği ve beraberliği için Ülke olarak birlik içinde olmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizindir dedi. Basın çalışanı kardeşlerimizin zor şartlarda görev yapıklarını biliyoruz ve buda bizleri derinden üzmektedir. Başkan Dağ, Sosyal medyaya bir an önce bir düzenleme getirilmelidir. Özelikle internet yasası biran önce çıkmalıdır. İnternet yasasının çıkması basın çalışanlarının daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını kolaylaştırır diye düşünüyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, MKYK Üyesi Cafer Çongar, 2008 Yılında Büyük Birlik Malatya İl Başkanlığını Yapan Sedat Alataş, MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Sivas Kangal İlçe Başkanı Turan Sığırcı,  Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Malatya Alperenler İl Başkanı Yalçın Arıcık ve BBP Sivas Eski İl Genel Meclis Üyesi olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN