Boyu, Gıda Mühendisleri Derneği Malatya İl Toplantısını Gerçekleştirdi

Gıda Mühendisleri Derneği Genel Başkanı ,Abdussamed Boyu derneğin Malatya İl toplantısını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Boyu, " Derneğimiz 2013 yılında kendini mesleğine adamış bir grup gıda mühendisi tarafından kurulmuştur. Gıda ve mühendislik alanlarında; gıda mühendisliği mesleğinin prensipleri ve teknikleri çerçevesinde katılıma, paylaşıma ve ekip çalışmasına dayalı bir anlayışla gıda mühendisliği dünyasına öncülük etmeyi kendisine vizyon olarak belirlemiş olan derneğimiz, gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetler ile bu hedefine her geçen gün daha da yaklaşmaktadır.

Meslektaşlarımızla aramızdaki dayanışma ile gıda mühendisliği öğrencilerine ve yeni mezun mühendislere yönelik mesleki ve sürekli gelişimi kendimize hedef bilmek önceliklerimiz arasında yer almaktadır. 

Gıda Mühendisleri Derneği, “Gıda mühendislerinin çalıştığı tüm sektörlerde, bilgilendirmeler yapmak üzere eğitim ve söyleşiler” yapmaktadır. Oldukça geniş kitlelere eğitimler vererek bilinçli ve mesleğinin prensiplerini benimsemiş gıda mühendislerinin artmasını sağlamaktadır. Toplumda eksik olan gıda güvenliği kültürünün artırılması için okullarda öğrencilere ve toplumun bütün kesimlerine yönelik çalışmalar yürütmektedir.  Bu konuda Malatyamız bizim için kıymetlidir. İlk temsilcilik verdiğimiz ilimizdir. Bizim için birinci grup iller arasındadır. Malatya İl temsilcisi Nihayet Alagöz ile birlikte Malatya da derneğimiz çalışmalarını ileri bir noktaya taşıyacağız. "dedi.

Malatya İl başkanı ve Esenlik Gıda mühendisi Nihayet ALAGÖZ'ün ev sahipliğindeki toplantıya Esenlik Genel Müdürü Sn. Ata ÜNLÜ'de katıldı.

Toplantı sonrası  Esenlik Genel Müdürü Sn. Ata ÜNLÜ günün anısına "Güneşin altın yumurtası" olan Malatya kayısısını takdim etti.

Dernek Genel Başkanı Abdussamed Boyu, Esenlik Genel Müdürü Sn. Ata ÜNLÜ' ye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkürlerini iletti. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN