Belediye Çalışanlarına Yönelik Toplantı Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi tarafından belediye çalışanlarına yönelik toplantı düzenlendi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediyesi tarafından belediye çalışanlarına yönelik toplantı düzenlendi. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katıldığı toplantıda, Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetler konuşuldu.

Battalgazi Belediyesi tarafından belediye çalışanlarına yönelik düzenlenen toplantı, Rüya Düğün Sarayı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kale Belediye Başkanı Celal Akdemir, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan, Akmercan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Akmercan, parti yönetimi ve Battalgazi Belediyesi çalışanları katıldı. Programda ilk olarak konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Battalgazi Belediyesi olarak büyük bir ailenin ferdi olmaktan onun mutluluğunu ve hazzını yaşamaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Battalgazi Belediyesi çalışanları yeni süreçte her gittiğimiz yerde yüzümüzü ak ettiniz. Allah sizlerden razı olsun. 102 mahallemiz var. 102 mahallemizin hepsinden teşekkür gördük, takdir gördük. Hepinizden Allah razı olsun. Biz özellikle Akmercanlar gurubuyla sözleşmeyi yapıp işe başladığımızda, turuncu martılar vapura bindiğinizde bir simit parçası attığınız zaman, o simit denize düşmeden onu havada kaparlar. İşte bizim turuncu martılarımızda bu gündüz nüfusu 600 olan şehir merkezinde alanlarını boş bırakmadılar. O yüzden bizim turuncu martılar dediğimiz temizlik şirketimizde çalışan ve Akmercan gurubuna teşekkür ediyorum. Tabi diğer personelimizde gerek Park Bahçeler Müdürlüğü olsun, gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz olsun, gerek idari işlerde çalışan personelimiz, gerek diğer birimlerimiz olsun bunlardan da ziyadesiyle memnunum” diyerek, belediye çalışanlarından memnun olduğunu ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, daha güzel bir Malatya’yı hep birlikte inşa edeceklerini belirterek, “Öncelikle sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duydum. Hem Battalgazi Belediyemize, hem de Akmercana sizlerle bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim belediye olarak biz önemli bir görev ve misyon üstlendik. Biz sıradan bir devlet dairesinde çalışmıyoruz. Bizim çalışma alanımız çok farklı, insana hizmet yeri, burası hizmet kapısı, bu şehirde yaşayan herkese hizmet etmekle mükellefiz. Bu anlayışla çalışıyoruz. Başarı bu anlayış olduğu için kendiliğinden geliyor. Dolayısıyla biz şehrimizi güzelleştirmek, kalkındırmak, geliştirmek, düzenli büyütmek, planlı gelişimini sağlamak ve bütün hizmetlerimizi belediyecilik hizmetlerini en üst seviyede vermek bizim temel vazifelerimizdir. Dolayısıyla sizler bir ekip ruhuyla bir takım ruhuyla hizmetlerinizi daha da artırarak daha güzel bir Malatya'yı hep birlikte inşallah oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’de, “Sabah üzeri Yeşilyurt Belediyemiz böyle bir etkinlik düzenlemişti. Sabah orada arkadaşlarımızla buluştuk, şimdi de Battalgazi Belediyemizin personeli ile bir araya geldik. Bir ilçe belediyesinin çalıştırmış olduğu elemanların belki bundan önceki dönemde olmayacak kadar donanımlı olduğunu gördük. Aynısını bugün Battalgazi Belediyemizde de görüyoruz. Özellikle şehir merkezlerine gittiklerimizde turuncu renkli kardeşlerimizin yani temizlik işleri personelimizin ve bunlarında muadilleri olan hem ilçe belediyemiz, hem de büyükşehir belediyesindeki çalışanların ‘aslan yattığı yerden belli olur’ düsturuyla hareket ettiklerini görüyorum. En büyük alkışı bu kardeşlerimiz şehrimizin temizliği açısından, güzelliği açısından vermiş oldukları emeklerden dolayı hak ediyor. Malatya’da nereye gidersek yüzümüzü yere getirmediler. Her üç belediyemize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’de, Malatya’nın kalkınması ve güzelleşmesi anlamında önemli hizmetlerin yapıldığına dikkat çekerek, “Çok değerli kardeşlerim sizler Malatya'nın yüzünü ağartan, özellikle Malatya'yı bir bütün halde geliştiren, kalkındıran, değiştiren, dönüştüren mimarlarsınız. Ve dolayısıyla Büyükşehrimizin koordinesinde iki ilçe belediyemiz Malatya'yı güzelleştirme anlamında, geliştirme anlamında ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Belediye başkanlarımız şahsı hakkında sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Biz özellikle sizlere minnettarız, bu millete minnettarız. Ve bu millete hizmet edebilmek için gece gündüz demeden koşturuyoruz, çalışıyoruz daha da çalışmamız lazım. Daha da güçlü bir şekilde hizmet etmemiz lazım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN