Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında yaptı. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte başladı. Toplantının açılışında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Başbağlar ve Madımak katliamlarına dikkat çekerek, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Başkan Gürkan, ülkemizin kritik bir süreçte geçtiğini ifade ederek, “Başbağlar katliamının yıl dönümü olması hasebiyle terörle ilgili ve ilintili olan tüm örgütleri lanetliyorum. Allah milletimizin birlik ve beraberliğini daim etsin. İstikbalini, istiklalini ve ikbalini müreffeh etsin. Ülkemiz, son süreç içerisinde içte ve dışta büyük hadiselerle karşı karşıya. Milli beka diye tabir ettiğimiz beka sorunu ile karşı karşıyayız. Onun için milli birlik ve beraberliğimize azamı derecede dikkat edeceğiz. Farklılıkları zenginlik olarak değerlendireceğiz. Biz farklılıkları ayrılık unsuru olarak gördüğümüz zaman, ülkemizin istikbali anlamında da büyük handikaplar oluşur. İnsanlarda yetersizlik ve kifayetsizlik zaman zaman kendilerine saha açmak için bazı değerleri istismar edebilirler. Bu istismarcıların hiç birine fırsat vermemeliyiz. İnsanlar değerleri üzerinden aldatılır. Dolayısıyla bizim sevdiğimiz değerlerimizle bizleri aldatabilirler. Toplum olarak buna dikkat etmeliyiz. Farklı görüş ve düşüncelere hoşgörü ile bakmayı kendimize erdem olarak kabul edeceğiz. İnşallah bu memleket bir daha Başbağlar gibi, Sivas Madımak gibi bir terör hadisesiyle karşılaşmamasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve şifa diliyorum. Güneydoğuda son zamanlarda günü birlik şehit haberleri geliyor. Bu memleket için toprağa düşen herkes bizim için değerlidir, anlamlıdır. Bütün değerlerimize sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

Başkan Gürkan’ın yaptığı konuşma sonrası toplantıya geçildi. Toplantıda ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinden bazıları İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, bazıları da ertelendi. Toplantıda, son olarak Battalgazi Belediyesi sorumluluk sahası içerisinde altyapı hizmetlerinde kullanılacak agrega üretimi ve mal alımı işi için kredi kullanılması konusunda Başkan Gürkan’a yetki verilmesi görüşüldü. Gündem maddesi yapılan görüşmenin ardından oybirliği ile kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını 2 Ağustos 2017 Çarşamba günü Saat 14.00’de Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN