Başkan Samanlı, Basınla İftarda Bir Araya Geldi

Malatya MHP Battalgazi ilçe teşkilatı basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya MHP Battalgazi ilçe teşkilatı basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine, birçok basın mensubu ve MHP Battalgazi ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

 

MHP Battalgazi ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine basın mensuplular ve İlçe teşkilatı katıldı. MHP Battalgazi İlçe Teşkilat Başkanı Mesut Samanlı iftara gelen basın mensuplarını tek tek karşıladı.

 Malatya MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı, “On bir ayın Sultanı olan ramazan ayının son on günü basın mensubu arkadaşlarımız ile bir araya geldik ve bu güzelliğin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Başkan Samanlı, İftar programımıza katılan basın mensuplu kardeşlerime tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepimize bu mübarek günün bereketinden ve feyzinden yararlanarak ramazanlığı bitirmeyi nasip eylesin dedi. Bir sonraki ramazan ayını da görmeyi nasip eylesin. Ben bu vesile ile önümüzdeki günlerde, mübarek kadir gecesine yaklaşmamız vesilesiyle, buradan tüm hemşerilerimizin Kadir Gecesini ve Ramazan bayramlarını kutluyorum.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Bu iftar yemeğimizde Davetimize icabet etiğinizden dolayı tüm Basın Mensuplu kardeşlerime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN