Başkan Mehmet Zafer, Şehitlik Kavramına Hakaret

Yeni Malatyaspor 'un Mali Kongresinde Şehitlik Kavramına Hakaret !!

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeni Malatyaspor 'un mali kongresinde divan başkanlığı yapan Mehmet Duran Özkan, orada bulunanların gözlerinin içine baka devrim şehitleri için saygı duruşuna davet etmesi tamamen bir provokasyondur.

Bilinçli yapılmıştır, bilerek yapılmıştır. Bu ülkenin askerine, polisine molotofla saldıran, kurşun sıkan teröristleri devrimci adıyla anıp bir de İslam’a ait olan Şehitlik kavramını da kullanarak teröristlerin leşlerini devrim şehidi olarak adlandırmak hiç bir şekilde kabul edemeyeceğimiz bir durumdur.

Orada bulunan ve buna tepki koyan tek kişi olan Sayın Ali Er'i kutluyorum, diğer herkesi de kınıyorum.

Bu arada bu ülkenin savcılarını göreve davet ederken, şehit ve gazi temsilcisi olduklarını söyleyen ancak hiç bir şekilde şehitlik kavramı ve Şehadet ülküsüne sahip çıkmayan şehit ve gazi dernek başkanlarını da kınıyorum.

Şehitlik kavramının İslama ait olduğunu vurgulayan ve bu bağlamda faaliyetlerini sürdüren Uluslararası Diriliş Hareketi 'nin her faaliyetini yalan ve itiraflarıyla karalamayı kendilerine vazife edinen sözde başkanlardan da bu yapılan saygısızlığa bir cevap bekliyorum.

Ofiste oturup falan bizi ziyaret etti, filan bizi ziyaret etti demekle olmuyor bu işler.

Mehmet Duran Özkan 'ı kınıyorum ve en kısa zamanda da aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerinden, necip milletimizden özür dilemesini bekliyorum.

Uluslararası Diriliş Hareketi olarak bu işin peşini bırakmayacağız.

Hiç kimse teröristleri şehitlik kavramı ile aynı kefede kullanamaz.

Mehmet ZAFER

UDH Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN