Başkan Gürkan'ın Kadir Gecesi Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Ramazan ayını on bir ayın sultanı kılan Yüce Rabbimiz, Kadir Gecesini de bin aydan daha hayırlı kılmıştır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Kadir Gecesi, her sene inananların kadrini/kıymetini yüceltmek için gelir. İslâm âlemi olarak bu gece, rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı Şerifin kalbi olan mübarek Kadir Gecesine kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle ülkemizin, milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Kadir gecelerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Ramazan ayını on bir ayın sultanı kılan Yüce Rabbimiz, Kadir Gecesini de bin aydan daha hayırlı kılmıştır. Kur’an-ı Kerim’in indirildiği Kadir gecesi diğer bütün kutlu zamanların üstünde ve önünde olarak Yüce Rabbimizin insanlığa bir rahmet ve ümit kapısı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu düşünce ve duygularla aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; dili, dini, ırkı ne olursa olsun insan ayrımının yapılmadığı, yeryüzünün barış ve esenlik yurduna dönüştüğü huzur dolu bir dünyada Ramazan Bayramı'na erişmeyi Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN