Başkan Gürkan'dan Regaip Kandili Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan mesajında, “Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin tüm İslam âleminde birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Yüce dinimizce değerli olan kandiller, insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını en üst seviyeye çıkartan, manevi hayatımızın aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir. Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli bir fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız.  
Regaip Kandiliyle başlayan, Miraç ve Berat kandilleriyle devam ederek Kadir Gecesi ve Ramazan ayı ile doruğa ulaşacak mübarek üç ayların kardeşliğin ve iyiliğin yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. 
Özellikle 6 Şubat tarihinde yaşamış olduğumuz depremlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaip kandilini tebrik ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde doğal afetlerin yaşanmadığı daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN