Başkan Gürkan'dan Fahri Kayahan Esenlik Şubesine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

         Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştiren Fahri Kayahan Esenlik Süpermarketler şubesine ziyaret gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı gören vatandaşlar memnuniyetlerini belirttiler.

         Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Fahri Kayahan Esenlik Süpermarket’e ziyaret gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken Başkan Gürkan” Fahri Kayahan Esenlik Şubemizde alışveriş yapan vatandaşlarımızla hasbihâl ettik” dedi.

         Raflardaki ürünlerin çeşitliğini inceleyen ve alışverişe gelen vatandaşlarla sıcak sohbet ile istişarelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan” ihtiyaç üzerine Fahri Kayahan Esenlik Süpermarket şubesini ziyarette bulunduk. Marketi gezerek vatandaşlarımızla memnuniyetlerini istişare ettik. 

          Vatandaşlarımız bizlere memnuniyetlerini belirttiler. Halkın ortak malı Esenlik Süpermarketler hesaplı alışveriş yapmak isteyen hemşerilerimizin tercihi olmaya devam ediyor. Hesaplı fiyatlarıyla, özel kampanyalar ve kaliteli ürünleriyle piyasada denge vazifesi gören Esenlik Süpermarketler Aile  bütçesine yaptığı önemli katkısı ile kazandığını yine Malatya’ya ve halkına hizmet olarak yeniden sunuyor. 

          Özellikle son 3 yıldır sebze ve meyvede Malatyalı üreticilerimizin yetiştirdiği ürünleri tercih ediyoruz. Günlük olarak Market tezgahlarında vatandaşlarımız rahatlıkla bulabiliyorlar. Hemşerilerimizin memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Çünkü Esenlik Marketlerde satılan tüm ürünler birinci sınıf kaliteli ve güvenli.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN