Başkan Gürkan'a Teşekkür 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı konuşmada. Geniş hizmet yelpazemiz çerçevesinde toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezonun açılması ile birlikte yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Özellikle kırsal kesimde yol çalışmalarımızı yoğunlaştırdık.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatandaşlarımıza güvenli bir sürüş ve ulaşım imkanı sağlama adına bundan sonra da yol çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yaptığımız çalışmaların Akçadağ İlçesi Çakılı Pınar Mahallemize vatandaşlarımıza muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

 Muhtar Pektaş “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kırsal mahallelerde ise stabilize ve  asfalt çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyor.

İfadelerinden bulunan Çakıllı Pınar Mahallesi Muhtar'ı Berkay Pektaş Mahallelerinde  asfalt çalışmalarıyla buluşturduğu yeni yollarımız  mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Kısa sürede tamamlanan yollar mahalle sakinlerimizde tam not alırken, Mahallesinde ise asfalt öncesi hazırlık çalışmaları başladı.  Mahallesinde de stabilize yol çalışmasıyla yeniledikleri yolları hizmete sunan ekipler, ulaşımı rahatlatan konforlu yollarla mahalle sakinlerinden ve tam not aldı. 

Çakıllı Pınar mahalle muhtarı Berkay Pektaş yapılan çalışma dolayısıyla çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Yolun kendiler için bir hayal olduğunu belirten muhtar, Pektaş “Yolumuz yıllardır atıl durumdaydı. Bu yol bizim için bir hayaldi. Hayalimizi gerçekleştiren ve yolumuzu asfalt ile buluşturan Asfalt döneminin başlamasıyla Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ve Akçadağ Belediye Başkanımız Ali Kazgan'a emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederek şükranlarımızı sunuyoruz ifadelerinde bulundu. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN