Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemize Hizmet İçin Geliyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim Çalışmalarında esnaf, Mahalle Muhtarları ve STK’ları Ziyaret Ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Yeşilyurt İlçemizi Yeniden Ayağa Kaldırmak İçin Hep Birlikte Çalışacağız ve hizmet edeceğiz. Bizler göreve geldiğimizde Esnaflarımız, Mahalle Muhtarları ve STK’larımıza destek olacağız. Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışacağız. Dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına ara vermeden konteynerlerde bulunan esnafları ziyaret ederek sıkıntılarıyla ilgili görüşmeler yaparken, Yeşilyurt İlçesine bağlı olan Mahalleleri sırasıyla ziyaret ediyoruz dedi. Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için tüm vatandaşlarımıza ulaşmak için çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki sorunları not alarak göreve geldiğimizde sırasıyla acil bir şekilde çözmeye çalışacağız ve hizmet edeceğiz. Göreve geldiğimizde asla ayrımcılık yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Bizler birlik içinde olduğumuzda Allah’ın izniyle Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldıracağız dedi.

Başkan Adayı Sedat Alataş, 6 Şubat depremleri Malatya’mızda ve Yeşilyurt İlçemizde büyük bir yıkım olmuştur. Güçlü ekibimizde Mimarlarımız ve Şehir Planlamacısı olmak üzere İnşaat mühendislerimizle birlikte Yeşilyurt’umuzu ayağa kaldıracağız. Eğer güçlü bir ekibiniz varsa zaten başarılı olursunuz. Bizlerde güçlü ekibimizle birlikte Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldıracağız dedi. Yeter ki birlik içinde olalım yapılmayacak hiçbir iş yoktur. Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde esnaflarımızın ve yine vatandaşlarımızın yanlarında olacağız.

Bizler STK’larımıza çok önem veriyoruz ve STK’larımız bizim için önemlidir. Seçim çalışanlarımızda STK’larımızı sırasıyla ziyaret ediyoruz. 6 Şubat depremleri nedeniyle STK’larımızın iş yerleri yıkılmış buda bizleri üzmektedir. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde STK’larımıza sahip çıkacağız ve yanlarında olacağız.  Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarımızda Mahalle Muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz ve kendi Mahallelerindeki eksik olan sorunları alarak, Göreve geldiğimizde inşallah bu sorunları çözmek için çalışacağız dedi. Başkan Adayı Alataş, Göreve geldiğimizde Esnaf, Mahalle Muhtarları ve STK’larımızın yanında olacağız. Hep birlikte Yeşilyurt İlçemiz için var gücümüzle çalışacağız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız.  Başkan Adayı Alataş, Hep birlikte Yeşilyurt İlçemiz için çalışacağız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN