Başkan Adayı Er'den Prof. Dr Yılmaz'a Tebrik Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“Şehir olarak böyle değerlerimize sahip çıkmalıyız”

 

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er,  dünyanın ilk 6’lı çapraz karaciğer naklini gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza atan Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve ekibini ziyaret ederek başarılarından dolayı tebrik etti. 

 

Ziyarette konuşan Başkan Adayı Sami Er, “Dünyanın ilk 6’lı çapraz karaciğer naklini gerçekleştirerek şehrimizin ismini bir kez daha dünyaya duyuran Prof. Dr. Sezai Yılmaz hocamız ve ekibi gerçekten çok büyük bir başarıya daha imza attılar.  Malatya’mızı ilklerin öncüsü haline getirerek yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı hocamızı ve ekibini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Malatya’mız için büyük gurur tablosu. Malatya son yıllarda sağlıkta ciddi atılımlar yakalayan bir kent oldu. Yapılan yatırımlar sayesinde bölgesinde adından sıkça söz ettiriyor. Karaciğer nakli alanında yapılan başarılar ise hem hastanemizin hem de Malatya’mızın adını tüm dünyaya duyuruyor. Sezai Hocamız ve ekibiyle ne kadar gurur duysak azdır. Şehir olarak böyle değerlerimize sahip çıkmalıyız. Biz de elimizden ne geliyorsa hem hastanemize hem de kıymetli hocalarımıza sonuna kadar destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. 

 

Malatya’nın kadim bir şehir olduğunu ve sayısız değere sahip olduğunu vurgulayan Sami Er, “Malatya’mız tarihiyle, kültürüyle, insanıyla her anlamda övgüyü hak eden bir şehir. Her alanda bölgesinde parlayan bir yıldız. Malatya büyük bir yıldız ve bu yıldız asla sönmeyecek. Biz bu kentin yıldızını yeniden parlatacağız. Her zaman söylüyoruz, bu şehri çok kısa sürede ayağa kaldıracağız. Hiç kimse umutsuz olmasın. Şu anda birçok noktada devletimizin desteğiyle inşaatlar devam ediyor. Konutlarımızın birçoğu hazır. Peyderpey depremzedelere teslim edilecek. Konutlar teslim edildikçe işlerimiz daha da kolaylaşacak. Çarşı merkezimiz yeniden inşa ediliyor. Eskisinden daha güçlü daha modern binalara sahip olacağız. Şehrimizin çehresi değişecek. Evet şu an sıkıntılarımız var ama sabırla güzel günlere kavuşacağız. Vatandaşlarımız rahat olsun. Malatya’dan giden vatandaşlarımız geri dönecek, şehrimizin eski ruhu yeniden canlanacak. Her şey daha güzel olacak. Biz de şehrimize hizmet etmek için buradayız. Vatandaşlarımızın teveccühü ile İnşallah 31 Mart’tan sonra işbaşı yaparak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Malatya Açık Oto Pazarı, Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi ve Kışla Caddesinde esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Er, Yaka Mahallesinde de vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN