Başkan Aday Adayı Fidanel, Yeşilyurt İlçemizi Hep Birlikte Yöneteceğiz

Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi. Fidanel, Malatya’mızı ve Yeşilyurt İlçemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız ve gece gündüz demeden çalışacağız. 6 Şubatta yaşanan depremde vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet ve yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum dedi.

Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel,"Şehrimizin yaklaşık yüzde 45’ini maalesef bu depremlerde kaybettik. Bu anlamda Malatya'mızın zorlu bir süreçten geçtiğini iyi biliyoruz. Vatandaşlarımızın barınma probleminin olduğunu, ticari alanların yıkıldığını ve esnaflarımızın ciddi mağduriyet yaşadığını ve kültürel yapılarımızın yıkılmasıyla birlikte de Gündüzbey, Çırmıktı gibi bölgelerde, yapıların yıkılmasıyla beraber turizm alanlarımızı da ciddi anlamda kaybettik." dedi.

Fidanel Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı seçildiği takdirde kadrosunun güçlü olduğunu dile getirerek, "Mimar kadromuzla, inşaat mühendisleriyle birlikte bu göreve geldiğimiz süreçte neler yapacağımızı, kamuoyuyla zaten paylaştık. Yaklaşık sekiz aydır zaten sahadayız. Bütün sıkıntıda olan konuların tamamını tespit ettik." şeklinde konuştu.

Fidanel, "Şehrimizin çözüm bekleyen sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olup; bu projelerin imar ve inşasının; almış olduğum eğitim, stk ve siyasi tecrübelerimle, siz dava arkadaşlarım ve halkımızın da desteğiyle, bu kutlu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde üstesinden geleceğime inancım tamdır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel’in Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ,  Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı olan Yunus Emre Fidanel kardeşimize başarılar diliyoruz ve Allah yolunu açık etsin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN