Başkan Aday Adayı Arıcak, Seçim Çalışmalarımız Devam Ediyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi (BBP )Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı (Eğitimci) Yalçın Arıcak, Seçim çalışmalarını Sürgü Mahallesinde yoğun bir şekilde dürdürüyor.

Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Bizler Büyük birlik Partisi olarak, İlçe Başkanımız Sayın Yasar Toraman, İlçe yönetiminden Sayın Fatih Benk, Sayın Talip Benk, Meclis Üyelerimizden Sayın Nebicafer Demirci, Sayın Ahmed Talha Sarı, Sayın Hasan Ürkmez Sayın Necati Kurtulmuş ile Sürgü Mahallesinde esnaflarımızı ziyaret ederek hoş sohbetlerimiz oldu. 

Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde sözümüz sözdür ve Sürgü'lü esnaflarımıza ve halkımıza şu sözlerimiz olmuştur. Ben Hakk'a kul, sizlere hizmetkâr olmaya adayım. Allah’ın izni ile Doğanşehir bizim ile yeniden şekillenip yenilenecek 6 Şubat depreminin bıraktığı tahribatı el birliğiyle ile üstesinden gelip, yaralarımızı birlikte sarıp iyileşeceğiz.

Doğanşehir de sosyal yaşam olarak yapılaşma depreme dirençli yeni yapılar, yaşanılabilir güvenilir evler ve iş yerleri inşa edeceğiz. Tarımda, hayvancılıkta, Sosyal ve ekonomik alanlarda hep bir adım önde olup Doğanşehir ilçemizin ve yine mahallerimizi en iyi koşullarda yaşam kalitesini sağlamak beldemizi örnek bir ilçe haline getirene dek çalışıp, her türlü hizmeti siz birbirinden değerli hemşerilerimizin takdirine sunacağız.

Büyük Birlik Partisi (BBP )Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı (Eğitimci) Yalçın Arıcak, Bizleri canı gönülden dinleyen ve karşılayan Sürgü 'lü hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi alaka ve samimiyetleri için yürekten teşekkür eder saygılarımızı sunarız, Allah hepinizden razı olsun inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN