Arapgir,  Fotokampı Sahiplendi

3.Uluslararası Malatya Fotokamp için Arapgir kurum ve STK'larıyla adeta seferber oldu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD ile Arapgir Belediyesi tarafından organize edilen; başta   Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ,  İnönü Üniversitesi ve birçok kurum/firma/STK  tarafından desteklenen Fotokamp, Arapgir’deki kurum ve STK’lar tarafından da beklediği ilgiyi gördü.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan yaptığı açıklamada, Fotokamp için Arapgir’in isabetli bir karar olduğunu ve Arapgir’deki birçok kurum/STK’nın  desteklerini aldıklarını söyledi.  Başkan Orhan, başta Arapgir Belediye Başkanı Sayın Haluk Cömertoğlunun bu işe inandığını ve Fotokamp için çok ciddi hazırlıklar yaptığını ve bunun yanında Arapgir Kaymakamlığı’nın Fotokampı önemseyip destek verdiğini ifade etti. Arapgir’deki STK’ların da Fotokamp için heyecanlandığını belirten İnan Orhan, Arapgir Doğa Sporları Derneği, Arapgirli Kadınlar Dayanışma Derneği, Arapgir Sevgi Derneği,  Arapgir ve Çevresini Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve Arapgir Postası’nın desteklerini hissetmenin kendilerine güç verdiğini sözlerine ekleyerek, Fotokampa katkı sunan bütün kurum/kişi/STK ve firmaya teşekkür ettiğini belirtti. 

Arapgir Doğa Sporları Derneği Başkanı Sait Bilgiç yaptığı açıklamada 3.Uluslararası Malatya Fotokamp’ın Arapgir’de yapılıyor olmasının kendileri için mutluluk verici bir durum olduğunu, MAFSAD Yönetiminin aldığı bu kararın çok isabetli olduğunu ifade etti. Arapgir’in  doğası, suları, Kayaarası Kanyonu, mimari yapısı, tarihi geçmişi,  insanı, kültürü  ve bütün değerleriyle fotoğraflanabilecek bir yapıya  sahip olduğunu söyleyen Başkan Sait Bilgiç, Yurt dışından ve Ülkemizin farklı illerinden gelecek olan katılımcıların ziyadesiyle memnun olacakları bir coğrafya ve kültürel yapının kendilerini beklediğini, Kayaarası Kanyonunun girişinde, Tarihi Meydan Köprüsü’nün yanı başında ve muhteşem bir Fotokampa merhaba diyeceklerini  sözlerine ekledi. Başkan Bilgiç Fotokamp için emek veren bütün paydaşlara teşekkür etti

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

BUNLARA DA BAKIN