AKÇADAĞDER'de Önemli Atamalar

Malatya'nın önemli aktif derneklerinden Akçadağ Dayanışma Derneği Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Dernek binasında Murat Maskar Başkanlığında gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yönetim kurulu üyelerinin büyük katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda çeşitli kademelerdeki görevlere atamalar gerçekleştirildi. Önemli isimlerin yer aldığı görevlendirmelerde Akçadağ Dayanışma Derneği daha büyük hizmetleri yapacağının sinyalini de yeni kadroyla vermiş oldu.  

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar derneğe verdikleri katkılar ve başarılı çalışmalardan dolayı İş İnsanı Başkan vekili Erdal Üstün tarafından Deniz Şahin'e dernek yönetimi olarak plaket takdimi gerçekleştirdiler.

Başkan Murat Maskar” Akçadağ Dayanışma Derneği olarak olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Bu yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde;


BAŞKAN VEKİLİ:,  Erdal ÜSTÜN,BAŞKAN YARDIMCILARI, Deniz ŞAHİN, Ramazan BOZKURT, Mehmet Fatih GÖNÜLTAŞ, Fatih Serkan ERKUŞ, GENEL SEKRETER VE MUHASİP, Tuğba Farımaz, BASIN VE MEDYA BAŞKANI, Kayhan İNCEOĞLU, GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI, Murat Tunay, KADIN KOLLARI BAŞKANI, Nevin Benli, SİYASİ İLİŞKİLER BAŞKANI, Cahide Ergin Yağız, KÜLTÜR İŞLERİ BAŞKANI, Seda Bayındır, YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI,  Eşref Tugan, DENETİM KURULU BAŞKANI, Sinan Akman,DİSİPLİN KURULU BAŞKANI, Sündüz Koç, EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI, Necmettin Yıldırım, ENGELLİ KOMİSYONU BAŞKANI, Serdal Buran, SAĞLIK VE SOSYAL İŞLER BAŞKANI, Nevin Atabey

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN