Aday Adayı Arıcak Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Doğanşehir de kurum Müdürlerini ziyaret ederek  istişarelerde bulundu.


Büyük Birlik Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Şu açıklamalarda bulundu.

Yalçın Arıcak, Doğanşehir İlçe Başkanımız sayın Yasar Toraman, Belediye Meclis Üyeleri adayları sayın Nebicafer Demirci, sayın Ahmed Talha Sarı, sayın Ali Karakuş ile ziyaret ettik.


Kurum Müdürlerimizden
Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Mehmet Çoban beyi 
Doğanşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü sayın Osman Şen beyi
Doğanşehir Fen Lisesi  Müdürü sayın İbrahim Başaran beyi ziyaret ederek kurumlarımızın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Doğanşehir'imizin 6 Şubat Depreminden dolayı, Doğanşehir Kaymakamlığımızın öncülüğünde, Doğanşehirli hemşehrilerimizin, egitimimizin, Spor etkinliklerinin ve öğrencilerin etkilendiğini,  fakat çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyal, kültürel ve spor etkinlikleriyle depremin etkisinin bir nebze olsun etkisinin azaltılması ve bu alanlarda çalışmaların yapıldığı, şimdi ise zamanla yerine oturması bizleri ziyadesiyle memnun etti.

 Kurum Müdürlerimizin bu konulardaki samimi gayret ve destekleriyle yaralarımızın hafifledigini gördük.
Rabbim bir daha böyle felaketleri yaşatmasın.

Başkan AdayAdayı Yalçın Arıcak, Kurum Müdürlerimize samimiyetleri, nezaketleri, ve içtenliklerinden ve dolayı teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN